Organmassage & Visceral terapi

Organmassage eller visceral terapi udspringer fra osteopathien og har til formål at styrke og øge det enkelte organs funktion og trivsel. Dette gøres ved at optimere både organets mobilitet og dets motilitet(organets egen bevægelse). I fostertilstanden dannes ikke kun alle vores organer, men hvert organ har også sin egen unikke bevægelse og denne bevægelse grundlægges her.

Den nyeste forskning viser at der er en sammenhæng mellem Organmas, april 2010 047tarmens motilitet og sygdommen Parkinsonisme (”rystesyge”). Mange af de stoffer som dannes i hjernen, dannes også i tyndtarmen, der også kaldes vores 2. hjerne. Så udtryk som” min mave siger mig” eller ”min mavefornemmelse” er ikke kun vores intuition, men har også rod i kroppens fysiologi. Derfor er en velfungerende tarm vigtig for vores gennemgående velbefindende.

 

Organmas, april 2010 031Lungesygdomme som astma og Koll kan bedres markant ved at styrke lungerne som organ. Det samme gør sig gældende ved fordøjelsesproblemer så forskellige ubehag som f eks. for megen mavesyre/ sure opstød, galdesten eller forstoppelse. En nyre kan flytte sig fra dens optimale plads og på denne måde skabe spænding og ubehag i bughulen og/eller ryggen. Ved at hjælpe den på plads reduceres spændingerne, ubehaget mindskes og nyren genopretter sin optimale funktion.

 
Klik og bestil en tid

Comments are closed.