Organmassage & Visceral terapi

Organmassage eller visceral terapi udspringer fra osteopathien og har til formål at styrke og øge det enkelte organs funktion og trivsel. Dette gøres ved at optimere både organets mobilitet og dets motilitet (organets egen bevægelse). I fostertilstanden dannes ikke kun alle vores organer, men også hvert organs egen unikke bevægelse og denne bevægelse grundlægges her. 


Forskning viser at der er en sammenhæng mellem tarmens motilitet og sygdommen Parkinsonisme (”rystesyge”). Mange af de stoffer som dannes i hjernen, dannes også i tyndtarmen, der også kaldes vores 2. hjerne. Så udtryk som” min mave siger mig” eller ”min mavefornemmelse” er ikke kun vores intuition, men har også rod i kroppens fysiologi. Derfor er en velfungerende tarm vigtig for vores gennemgående velbefindende.

Lungesygdomme som astma og Koll kan bedres markant ved at styrke lungerne som organ. Det samme gør sig gældende ved fordøjelsesproblemer så forskellige ubehag som f eks. for megen mavesyre/ sure opstød, galdesten eller forstoppelse. En nyre kan flytte sig fra dens optimale plads og på denne måde skabe spænding og ubehag i bughulen og/eller ryggen. Ved at hjælpe den på plads reduceres spændingerne, ubehaget mindskes og nyren genopretter sin optimale funktion. Sammenhængen mellem de forskellige sygdomme og organerne samt hvad der kan gøres for at rette op på tilstanden med vitaminer/mineraler og fysiske øvelser.

Mareechi klinikken v/ Bente Linnea Skovborg
Bakkekammen 77 - 3600 Frederikssund
Mobil 31 55 70 35
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 13412057

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP