Behandlinger

Mareechi Klinikken tilbyder

Behandling i krops- og kraniosakral terapi, organmassage og osteodouce til mennesker og dyr. 
Samt undervisning i kraniosakral terapi og organmassage både 1:1 og i grupper og online kurser.
Klinikken er ledet af sygeplejerske og KST terapeut (siden 93) Bente Linnea Skovborg.
Kranio- Sakral terapi til voksne

En behandling:
En behandling foregår med alt tøjet på, siddende på en stol og/ eller liggende på en massagebriks med en pølle underknæene og et tæppe over sig. Behandlingen kan foregå over hele kroppen, alt efter årsagen til spændingerne.

En behandling tager ca. 1 time.


Kranio- Sakral terapi til børn

Nyfødte og spædbørn:
Rigtig mange børn bliver trykket og har lidt skæve kranier efter fødslen. Heldigvis retter ca. 80% sig, af sig selv. De sidste 20% har brug for en hjælpende hånd. Her er KST et godt tilbud. Den blide berøring og det faktum at der lyttes til kroppen giver spædbarnet mulighed for at opløse de spændinger der er opstået undervejs. På den måde ændres f.eks. skævheder i kraniet, besvær med at sutte, kolik og ondt i maven.
Det bliver simpelthen lettere at sove igennem og du får en gladere, mere tilfreds og livlig baby.

Småbørn og førskole børn:
Adfærds problemer, tale vanskeligheder, langsom udvikling, mellemørebetændelse, astma eller andre luftvejsproblemer, fald, tumle/ fumlere eller knap så motorisk stærke samt meget mere.

Skolebørn
Her er et udvalg af symptomer som KST kan hjælpe med at ændre: Indlæringsvanskelighederne, adfærdsproblemer – det er svært at sidde stille, tænder som sidder skævt, mobning, ondt i maven, børnegigt, hjernerystelse og hovedpine.

Den kick starter kroppens egen evne til at re- balancerer sig. Derfor skal der gå 2-3 uger imellem hver behandling.
Ofte er der kun brug for meget få behandlinger.

En behandling tager ca. 45-60 min.


Kæbe bid og tandproblemer

Kan du bide over en burger? Larmer dine kæber når du tygger? Eller har du smerter i kæberne når du spiser? Har du saxebid? Passer dine kæber ikke rigtigt sammen? Er dine tænder kastet tilfældigt ind i munden på dig? Er du genert ved at smile og vise dine tænder? Har du ondt i mund og tænder selvom du har været hos tandlægen? Har du paradentose?

Biomekanisk KST er super hjælpsomt og effektivt i disse situationer. Ved at afspænde muskler sener og knogler i og omkring munden vil mange af disse gener ændres og kæbe, bid og tænder vil fungerer bedre. Det betyder også at tænderne kan flytte sig så det måske ikke er nødvendigt med en bøjle, samt at blod gennemstrømningen af tandkødet øges så paradentosen ikke længere trives og tænderne sætter sig fast igen.
Har du fået bøjle på kan KST hjælpe med at opløse de spændinger som opstår når bøjlen strammer og strammes, så flytningen af tænderne sker mere smertefrit.
Udfordringer med kæbe, mund og tænder kan opstå i alle aldre og der er hjælp at hente for alle.

Behandlingen høre ind under almindelig KST behandling.

En behandling tager ca. 1 time.


Organmassage & Visceral terapi

Organmassage eller visceral terapi udspringer fra osteopathien og har til formål at styrke og øge det enkelte organs funktion og trivsel. Dette gøres ved at optimere både organets mobilitet og dets motilitet(organets egen bevægelse). I fostertilstanden dannes ikke kun alle vores organer, men hvert organ har også sin egen unikke bevægelse og denne bevægelse grundlægges her.

Den nyeste forskning viser at der er en sammenhæng mellem tarmens motilitet og sygdommen Parkinsonisme (”rystesyge”). Mange af de stoffer som dannes i hjernen, dannes også i tyndtarmen, der også kaldes vores 2. hjerne. Så udtryk som” min mave siger mig” eller ”min mavefornemmelse” er ikke kun vores intuition, men har også rod i kroppens fysiologi. Derfor er en velfungerende tarm vigtig for vores gennemgående velbefindende.

Lungesygdomme som astma og Koll kan bedres markant ved at styrke lungerne som organ. Det samme gør sig gældende ved fordøjelsesproblemer så forskellige ubehag som f eks. for megen mavesyre/ sure opstød, galdesten eller forstoppelse. En nyre kan flytte sig fra dens optimale plads og på denne måde skabe spænding og ubehag i bughulen og/eller ryggen. Ved at hjælpe den på plads reduceres spændingerne, ubehaget mindskes og nyren genopretter sin optimale funktion.


Behandling uden berøring

Osteo Douce

Som noget nyt, har jeg lært en teknik som foregår uden berøring. Man kan være i samme rum eller på afstand, alt efter hvad klienten bedst kan lide og/eller hvad der er muligt. 
Som klient kan du sidde eller ligge, det vigtige er at du slapper af.

Behandlinger opdeles i flere sektioner, efter hver del skal du bevæge dig lidt – måske gå lidt rundt, så lægger du dig igen. Mellem hver del snakker vi sammen om, de forandringer, der er sket i kroppen. 
En af fordelene ved denne behandling er at behandleren kan arbejde med finere detaljer i kroppen og derved bliver behandlingen blødere og samtidig lige netop der, hvor problemet er.

Behandling på afstand kan være ved hjælp af mobil, WhatsApp eller Skype.

En behandling tager ca. 1 time.


Afhjælp corona bivirkninger

Bivirkningerne efter covid-19 er, hos nogle af dem som har været syge, meget langvarige og svære at slippe af med. Uanset om det er trætheden, det at men ikke kan bevæge sig som man plejer uden at blive forpustet eller det er overblikket og hukommelser der er påvirket kan kraniosakral terapi hjælpe kroppen med at vende tilbage til en normal funktion igen. 
Med en blanding af kraniosakral terapi og organmassage kan hele vores system få den hjælp og støtte den har behov for så vejen tilbage bliver med mere glæde og overskud.

En behandling tager ca.1 time


Behandling af dyr

De 4 benede

Vores 4 benede husdyr kan også komme ud af balance og have brug for behandling.

Dyr er meget sensitive og modtagelige for hjælp til den forandring der er nødvendig for at komme tilbage i balance igen. Behandlingen foregår enten ved fysisk berøring eller på afstand. Ved begge metoder gennemgås kroppen og spændingerne opløses undervejs.  Dyr er meget taknemmelige og elsker den blide form for genopretning af deres velbefindende.

Fordi der arbejdes fysisk/energetisk kan behandlinger påvirke alle typer af ubalancer fra stivhed i kroppen til over revne korsbånd og forfangenhed.

En behandling tager ca. 30-40 min.


Supervision

Supervision er et tilbud til dig som behandler hvor du er gået i stå eller gerne vil have genopfrisket en teknik som du tidligere er blevet undervist i.

En supervision tager ca. 1 time.

Mareechi klinikken v/ Bente Linnea Skovborg
Bakkekammen 77 - 3600 Frederikssund
Mobil 31 55 70 35
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 13412057

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP