Lidt historie om Kranie sakral terapi

Kranie sakral terapi(KST) stammer fra osteopathien. Den amerikanske osteopat William Garner Sutherland (1885-1957) kaldes for kranie sakralterapiens fader. Han var den der udviklede KST ved at lave en hjelm, som kunne presse på de forskellige kranieknogler en af gangen.
På den måde kunne han observere, hvilke reaktioner, pres og skævheder i de forskellige dele af kraniet medførte og skabte behandlings teknikker til at løse de forskellige ubalancer. John Uppledger var den osteopat som underviste plejepersonale og forældre til handicappede børn, så børnene kunne behandles ofte og regelmæssigt, samtidig var han den, som bragte KST `en til Europa.
I midten af 90’erne fandt og beskrev forskeren Steven Porges en ny gren af den 10. kranienerve, Vagus nerven. Hans teori om dens betydning for det autonome nervesystem har haft stor betydning for behandlingens fokus. Den franske osteopat Alain Gehin og den amerikanske Kranie sakral terapeut Stanley Rosenberg udarbejdede KST teknikker til at sikre optimal funktion af de 5 kranienerver der er involveret i socialt engagement. Disse teknikker ligger i dag til grund for den biomekaniske kraniosakral terapi som jeg underviser i.

Mareechi klinikken v/ Bente Linnea Skovborg
Bakkekammen 77 - 3600 Frederikssund
Mobil 31 55 70 35
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 13412057

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP