Noget om mig og min baggrund

Bente Linnea Skovborg
Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejder som dette i Danmark, England og Spanien. Jeg blev uddannet som Kranio Sakral terapeut på Stanley Rosenberg Instituttet, det første kursus tog jeg i 1993 i Spanien hvor jeg dengang boede og Stanley Rosenberg besøgte for at undervise.

Kurser
Siden er det blevet til mange kurser med både danske og udenlandske undervisere. Alfa Living, KST Instituttet, Alain Gehin, Benjamin Shield, Tom Meyers, Patrick Coglin, Stephen Porges og Hugh Milne.  

Udviklingsgrupper
Fra begyndelsen af 1980’erne deltog jeg i udviklings grupper hos Hanne Røschke og Claus Büllow, Silva Mind Control, healing og synsforbedring – som jeg underviste i, i 10 år – ved Martin Brofman.

Blev eksamineret zoneterapeut i 86. Herefter begyndte jeg at interessere mig for åndedrættet gennem Rebirthing ved Binnie Dansby.
Som en naturlig følge af dette beskæftigede jeg mig med fødselsforberedelse og fødsler for både kvinder og mænd.
Så gik turen videre til en uddannelse som yogalærer og lærer i yoga, åndedræt og meditation – Art of Living.

Underviser og lærer i Indien
Fra 2004- 2014 har jeg tilbragt 3-6 måneder om året i Indien, hvor jeg har behandlet og undervist i biomekanisk Kranio Sakral Terapi (KST), samtidig blev jeg uddannet til lærer på Stanley Rosenberg Instituttet og underviste der i en periode. I Indien er vi nu nået til at få biomekanisk KST godkendt på universitets niveau.

Underviser og alsidige behandlinger
Her i Danmark har jeg klinik i Frederikssund hvor jeg også bor. Jeg behandler jævnligt belastede unge misbrugere og indtil 2018 har jeg været faglig ansvarlig og underviser på KST uddannelsen hos Dig I Centrum i Roskilde. 
Jeg har de sidste år koncentreret mig om behandlingerne og små specielt tilpassede kurser.
I juli 2013 afsluttede jeg Feelgood’s Åndedræts meditations uddannelse med bestået eksamen.

Ernæring og opdateringer af uddannelser
I slutningen af 2017 indledte jeg et tættere samarbejde med ernærings terapeut Mette Melgaard hvor vi arbejdede 2 behandlere til en klient med overraskende positive resultater.
2018 bød på afslutning af undervisningen hos Dig I Centrum og intensivering af behandlingerne. Jeg begynder at opdatere min egen uddannelse med kurser hos Mike Boxhall og Micheal Kern.

Mareechi klinikken v/ Bente Linnea Skovborg
Bakkekammen 77 - 3600 Frederikssund
Mobil 31 55 70 35
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CVR. 13412057

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP